KDK-hanke on päättynyt, eikä tätä sivustoa enää päivitetä. Löydät tietoa digitaaliseen kulttuuriperintöön liittyvistä palveluista, hankkeista ja yhteistyöstä jatkossa Digime-sivustolta, www.digime.fi.

kaava
Helsingin kaupunkikaava 1820. Kansallisarkisto, Kaupunkikartat.

KDK-hanke: 
Kulttuuriasiainneuvos Minna Karvonen, opetus- ja kulttuuriministeriö. Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 02953 30142 

Asiakasliittymä Finna:
Palveluosoite Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Erkki Tolonen, Kansalliskirjasto. Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pitkäaikaissäilytys:

KDK:n PAS-palvelun käyttöön ja määrityksiin liittyvää tukea saat osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varatoimitusjohtaja Tiina Kupila-Rantala, Tieteen tietotekniikan keskus CSC. Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kehityspäällikkö Kimmo Koivunen, Tieteen tietotekniikan keskus CSC. Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.