KDK-hanke on päättynyt, eikä tätä sivustoa enää päivitetä. Löydät tietoa digitaaliseen kulttuuriperintöön liittyvistä palveluista, hankkeista ja yhteistyöstä jatkossa Digime-sivustolta, www.digime.fi.

muoti
P. Ringwall Ab oy: Illustrerade modekatalog. Kansalliskirjasto.

 

Myytti-avustuksilla tuetaan museoiden kokoelmatietojen saattamista sähköiseen muotoon. Avustuksia voivat saada vain valtionosuuden piirissä olevat museot.

Avustuksia myönnetään kokoelmien luettelointitietojen ja tietoaineistojen digitointiin, kokoelmien ja tietoaineistojen digitaaliseen kuvaamiseen sekä kuvakokoelmien digitointiin. Avustuksia voivat saada vain valtionosuuden piirissä olevat museot. Avustusta myönnetään päätoimisen projektihenkilön palkkakustannuksiin enintään 1 300 euroa kuukaudessa.


Hakuaika päättyy: 15.3.2010

Hakuohjeet ja -lomakkeet opetusministeriön verkkosivuilla: http://www.minedu.fi/OPM/Kulttuuri/kulttuuripolitiikka/avustukset/Avustus_museoiden_Myytti_hankkeisiin.html?lang=fi

Lisätietoja:
Minna Karvonen, puh. 09-1607 7424; Päivi Salonen, 09-1607 7431, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.;
Vesa Hongisto, puh. 09-4050 9303, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.