KDK-hanke on päättynyt, eikä tätä sivustoa enää päivitetä. Löydät tietoa digitaaliseen kulttuuriperintöön liittyvistä palveluista, hankkeista ja yhteistyöstä jatkossa Digime-sivustolta, www.digime.fi.

muoti
P. Ringwall Ab oy: Illustrerade modekatalog. Kansalliskirjasto.

 

Ohjelmiston hankintailmoitus julkaistiin 29.9. HILMA-ilmoituskanavalla osoitteessa http://hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2009-027220/. Hankinnan tarkoituksena on löytää ohjelmisto, jolla toteutetaan yhteinen asiakasliittymä kirjastojen, arkistojen ja museoiden keskeisiin sähköisiin aineistoihin ja palveluihin. Hankintatapana on kilpailullinen neuvottelumenettely. Järjestelmää pilotoidaan vuonna 2010 ja kaikkien käytössä se on vuonna 2011.

Kansalliskirjasto vastaa asiakasliittymäohjelmiston hankinnasta. Tieteen tietotekniikan keskus CSC toimii hankintaprosessin konsulttina. Hankintaan liittyvät asiakirjat ovat saatavilla hankkeen englanninkielisiltä verkkosivuilta osoitteesta http://www.kdk2011.fi/en/public-interface/procurement. Sivustolla kerrotaan hankinnan etenemisestä ja asiakasliittymän kehittämisestä.

Kaikki asiakasliittymäohjelmiston hankintaa koskevat tiedustelut on lähetettävä viralliseen sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.