KDK-hanke on päättynyt, eikä tätä sivustoa enää päivitetä. Löydät tietoa digitaaliseen kulttuuriperintöön liittyvistä palveluista, hankkeista ja yhteistyöstä jatkossa Digime-sivustolta, www.digime.fi.

muoti
P. Ringwall Ab oy: Illustrerade modekatalog. Kansalliskirjasto.

 

Kansalliskirjasto järjestää kevään aikana kolme Finna-koulutusta:

Finnan peruskoulutuksen 19.4.,  Finnan hallintaliittymän koulutuksen 25.4. ja Finnan syventävän hallintaliittymän koulutuksen 9.5.

Kaikki koulutukset järjestetään Kansalliskirjaston tiloissa Leipätehtaalla (Kaikukatu 4, Helsinki), kokoushuone Kaneli, 5. krs.

Hallintaliittymäkoulutuksiin on suositeltavaa osallistua paikan päällä (oma kone mukaan). Kaikkiin koulutuksiin on kuitenkin myös etäosallistumismahdollisuus.

Koulutuskohtaiset lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla.


Finnan peruskoulutus, ke 19.4.2017 klo 9.30-15.30

Peruskoulutus on tarkoitettu kaikille, joille Finna melko uusi asia: uusille Finnaan mukaan tulijoille ja liittymistä vasta harkitseville, erityisesti uuden Finna-organisaation mukaantulon vastuuhenkilöille, myös Finnaan jo liittyneen organisaation uudelle henkilökunnalle.

Ilmoittautumiset to 13.4. mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/78982/lomake.html

Tarkempi ohjelma Finnan asiakaswikissä: https://www.kiwi.fi/x/Z4icB

Hallintaliittymän koulutus, ti 25.4.2017 klo 9.30 – n. klo 15

Hallintaliittymän koulutus on tarkoitettu kaikille oman Finna-näkymän tekemistä suunnitteleville ja erityisesti niille, joiden vastuulla näkymän tekeminen käytännössä on. Koulutus soveltuu myös Finnaan jo liittyneen organisaation uudelle henkilökunnalle tai henkilökunnalle, joiden vastuulle hallintaliittymään liittyvät asiat ovat siirtymässä.

Ilmoittautumiset pe 21.4. mennessä:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/78983/lomake.html

Tarkempi ohjelma Finnan asiakaswikissä: https://www.kiwi.fi/x/VoicB

Hallintaliittymän syventävä koulutus, ti 9.5.2017 klo 9.30–n. klo 15

Koulutus on tarkoitettu kaikille omaa Finna-näkymäänsä kooditasolla räätälöiville. Osallistuminen edellyttää html/css-koodauksen perustaitoja.
Huom! Suosittelemme paikan päälle osallistumista. Hallintaliittymän syventävän koulutuksen harjoitusosuuksissa etäosallistujille ei ole mahdollista tarjota tukea.

Ilmoittautumiset pe 5.5. mennessä:
https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/78985/lomake.html

Tarkempi ohjelma Finnan asiakaswikissä: https://www.kiwi.fi/x/WIicB

Huom! Mikäli tarvitset tietokonetta lainaksi koulutukseen, ota yhteyttä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tervetuloa!