KDK-hanke on päättynyt, eikä tätä sivustoa enää päivitetä. Löydät tietoa digitaaliseen kulttuuriperintöön liittyvistä palveluista, hankkeista ja yhteistyöstä jatkossa Digime-sivustolta, www.digime.fi.

muoti
P. Ringwall Ab oy: Illustrerade modekatalog. Kansalliskirjasto.

 

Finna on Kansallisen digitaalisen kirjaston asiakasliittymä, joka kokoaa Suomen arkistojen, kirjastojen ja museoiden aineistot ensimmäistä kertaa yhteen. Mukana on tällä hetkellä yli 200 muistiorganisaatiota. 

Jos organisaatiosi on kiinnostunut tuomaan aineistojaan arkistojen, kirjastojen ja museoiden yhteiseen Finna.fi-palveluun ja/tai rakentamaan käyttöliittymän omille asiakkaille, ota yhteys palvelupostiimme finna-posti(at)helsinki.fi 28.2.2017 mennessä.

Lisätietoa Finnaan liittymisen edellytyksistä löydät Finnan asiakaswikistä osiosta Palveluun liittyminen. Lisäämme kaikki Finnasta kiinnostuneet kdk-asiakasliittyma(at)helsinki.fi-sähköpostilistalle, jota kautta tiedotamme Finnaan liittyvistä asioista, kuten tapahtumista ja koulutuksista.  

Finna-koulutukset

Järjestämme keväällä kolme Finna-aiheista koulutusta: Finnan peruskoulutuksen, Finnan hallintaliittymän koulutuksen sekä Finnan syventävän hallintaliittymän koulutuksen.

 • Peruskoulutus
  • Uusille organisaatioille hyödyllinen päivän kestävä Finnan peruskoulutus järjestetään 19.4.2017.
 • Hallintaliittymäkoulutus
  • Aineistojen tuomisessa Finnaan jo edenneille ja omaa Finna-näkymää suunnitteleville/tekeville organisaatioille suunnattu koulutus koostuu kahdesta koulutuspäivästä:
   • Hallintaliittymän peruskoulutus 25.4.2017 
   • Hallintaliittymän syventävä koulutus 9.5.2017

Koulutusten tarkoista kellonajoista ja ilmoittautumisten käynnistymisestä tiedotetaan kdk-asiakasliittyma(at)helsinki.fi -sähköpostilistalla sekä asiakaswikissä Tapahtumat ja koulutukset -osiossa.

Tervetuloa mukaan Finnaan!