KDK-hanke on päättynyt, eikä tätä sivustoa enää päivitetä. Löydät tietoa digitaaliseen kulttuuriperintöön liittyvistä palveluista, hankkeista ja yhteistyöstä jatkossa Digime-sivustolta, www.digime.fi.

muoti
P. Ringwall Ab oy: Illustrerade modekatalog. Kansalliskirjasto.

 

Kansalliskirjasto järjestää marraskuussa kolme Finna-aiheista koulutusta: Finnan peruskoulutuksen, Finnan hallintaliittymän koulutuksen sekä Finnan syventävän hallintaliittymän koulutuksen.

Kaikki koulutukset järjestetään Kansalliskirjaston tiloissa Leipätehtaalla (Kaikukatu 4, Helsinki), kokoushuone Kaneli, 5. krs.

Tarjoamme kaikkiin koulutuksiin myös etäosallistumismahdollisuuden. Etäosallistumisohjeet päivitetään ko. koulutuksen ohjelmasivulle (linkit alla).

Huom! Hallintaliittymän koulutuksiin on kuitenkin suositeltavaa osallistua paikan päällä. Näihin koulutuksiin osallistuvilla tulee olla kannettavat tietokoneet mukana. Tarvittaessa voitte tiedustella lainakannettavaa sähköpostitse osoitteesta mia.mansare AT helsinki.fi.

Koulutuskohtaiset lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet alla.


Finnan peruskoulutus
ti 15.11.2016 klo 9.30-15.30

Peruskoulutus on tarkoitettu kaikille, joille Finna melko uusi asia: uusille Finnaan mukaantulijoille ja liittymistä vasta harkitseville, erityisesti uuden Finna-organisaation mukaantulon vastuuhenkilöille, myös Finnaan jo liittyneen organisaation uudelle henkilökunnalle.

Ilmoittautumiset to 10.11. mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/74364/lomake.html

Tarkempi ohjelma Finnan asiakaswikissä: https://www.kiwi.fi/x/94I4B


Hallintaliittymän koulutus
ke 16.11.2016 klo 9.30 – n. klo 15

Hallintaliittymän koulutus on tarkoitettu kaikille oman Finna-näkymän tekemistä suunnitteleville ja erityisesti niille, joiden vastuulla näkymän tekeminen käytännössä on. Koulutus soveltuu myös Finnaan jo liittyneen organisaation uudelle henkilökunnalle tai henkilökunnalle, joiden vastuulle hallintaliittymään liittyvät asiat ovat siirtymässä.

Ilmoittautumiset pe 11.11. mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/74363/lomake.html

Tarkempi ohjelma Finnan asiakaswikissä: https://www.kiwi.fi/x/_YI4B


Hallintaliittymän syventävä koulutus
pe 25.11.2016 klo 9.30–n. klo 15

Koulutus on tarkoitettu kaikille omaa Finna-näkymäänsä kooditasolla räätälöiville. Osallistuminen edellyttää html/css-koodauksen perustaitoja.

Huom! Suosittelemme paikan päälle osallistumista. Hallintaliittymän syventävän koulutuksen harjoitusosuuksissa etäosallistujille ei ole mahdollista tarjota tukea.

Ilmoittautumiset ti 22.11. mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/74518/lomake.html

Tarkempi ohjelma Finnan asiakaswikissä: https://www.kiwi.fi/x/B4M4B

Tervetuloa!