KDK-hanke on päättynyt, eikä tätä sivustoa enää päivitetä. Löydät tietoa digitaaliseen kulttuuriperintöön liittyvistä palveluista, hankkeista ja yhteistyöstä jatkossa Digime-sivustolta, www.digime.fi.

muoti
P. Ringwall Ab oy: Illustrerade modekatalog. Kansalliskirjasto.

 

 

Kansalliskirjasto järjestää tiistaina 7.6.2016 klo 10-11 webinaarin aiheesta Nelli, SFX ja Finna. Webinaarin tarkoituksena on selventää Nellistä luopumisen taustoja ja käytännön vaikutuksia korkeakoulukirjastoille. Tilaisuuden erityisenä tavoitteena on käydä läpi korkeakoulukirjastojen mahdollisuuksia SFX-linkityspalvelun käyttöön jatkossa, kun Nelliä ei enää ole.

Webinaarin ohjelma rakentuu esittelyistä ja keskustelusta. Esittelijöinä ovat suunnittelupäällikkö Minna-Liisa Kivinen, tietojärjestelmäasiantuntija Timo Laine ja palvelusuunnittelija Maria Virtanen. Puheenjohtajana toimii palvelupäällikkö Heli Kautonen. Yleisölle varataan tilaisuuden aikana mahdollisuus kysymyksiin ja kommentteihin. Myös ilmoittautumislomakkeella voi esittää kysymyksiä, joihin esittelijät varautuvat sitten vastaamaan puheenvuoroissaan.

Webinaarin tarkempi ohjelma päivitetään Finnan asiakaswikiin lähipäivinä: https://www.kiwi.fi/display/Finna/SFX-webinaari+korkeakoulukirjastoille+7.6.2016

Webinaari taltioidaan, jotta tilaisuuden anti on tarjolla niillekin jotka eivät pääse seuraamaan sitä suorana. Linkki videotallenteeseen lisätään webinaarin verkkosivulle tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautumiset e-lomakkeella 3.6. mennessä: https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/71101/lomake.html


Tervetuloa!