KDK-hanke on päättynyt, eikä tätä sivustoa enää päivitetä. Löydät tietoa digitaaliseen kulttuuriperintöön liittyvistä palveluista, hankkeista ja yhteistyöstä jatkossa Digime-sivustolta, www.digime.fi.

muoti
P. Ringwall Ab oy: Illustrerade modekatalog. Kansalliskirjasto.

 

Niin kutsuttujen ensimmäisen ja toisen aallon jälkeen uudet organisaatiot voivat liittyä Finnaan joustavasti aina vuoden alussa tai heti kesän jälkeen syksyllä. Uusien organisaatioiden pitäisi edelleen kuulua johonkin seuraavista: opetus- ja kulttuuriministeriö sekä sen hallinnonalan virastot ja laitokset, yliopistot, ammattikorkeakoulut, yleiset kirjastot, valtionapua saavat yksityiset arkistot tai ammatillisesti hoidetut museot.

 

Mukaantuloon liittyvät koulutustilaisuudet pidetään aina loppukeväästä tai ennen joululomia. Seuraava koulutustilaisuus on suunniteltu järjestettäväksi 8.5.2014. Uudet organisaatiot voivat osallistua myös seuraaviin sektorikohtaisiin Finna-tapaamisiin, jotka ovat nyt maaliskuun toisella viikolla. Tilaisuuksien tarkemmat tiedot löytyvät Finna-wikistä: https://www.kiwi.fi/display/finna/Maaliskuun+2014+sektoritapaamiset

 

Toivomme, että organisaatiot, jotka suunnittelevat mukaantuloa keväällä 2014, ilmoittaisivat viimeistään maaliskuun alkupuolella kiinnostuksestaan. Pyydämme lähettämään ilmoittautumiset ja kyselyt osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..