KDK-hanke on päättynyt, eikä tätä sivustoa enää päivitetä. Löydät tietoa digitaaliseen kulttuuriperintöön liittyvistä palveluista, hankkeista ja yhteistyöstä jatkossa Digime-sivustolta, www.digime.fi.

muoti
P. Ringwall Ab oy: Illustrerade modekatalog. Kansalliskirjasto.

 

Suomen museoliitto hakee it-suunnittelijaa Museo 2015 -hankkeen projektitiimiin määräaikaiseen työsuhteeseen. Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.4.2013 klo 16.00 mennessä.

Museo 2015 on Museoviraston yhteistyössä Suomen museoliiton ja Valtion taidemuseon kanssa johtama museoiden yhteishanke, joka toteutetaan 2012 - 2015.

Hankkeen päätavoitteet ovat museoiden kokoelmahallinnan kokonaisarkkitehtuurin ja luettelointiohjeiden laatiminen, yhteisen kokoelmahallintajärjestelmän hankinta ja tuki aineistojen viemiseksi Kansallisen digitaalisen kirjaston (KDK) asiakasliittymä Finnaan sekä museoiden näkymän kehittäminen Finnaan.

It-suunnittelijan päätehtäviä ovat museoiden kokoelmahallintajärjestelmän käyttöönottoon liittyviin tehtäviin osallistuminen ja Finnan rajapintojen laadinnan teknisenä asiantuntijana toimiminen. Lisäksi it-suunnittelija kehittää museoiden omaa Finna-näkymää yhteistyössä Kansalliskirjaston ja museoiden kanssa. Tehtäviin voidaan sisällyttää jatkossa myös muita Museo 2015 -hankkeeseen liittyviä tehtäviä.

Lisätietoja www.nba.fi/fi/museo2015 ja projektipäällikkö Satu Savia / Museo 2015, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.